Bilo je i atraktivnih poteza
Bilo je i atraktivnih poteza

Bečej – Banat  1:3  (23:25, 21:25, 28:26, 21:25)

Bečej: Sportska dvorana OSC „Đorđe Predin Badža“. Bez gledaaca: Sudije: Tomislav Ilić i Marija Nešić (oboje iz Beograda).

Bečej: M. Rakić, Mehić, Gajičić, Radević, Đ. Rakić, Mirković, Bašić, Milovac, Vukanić, Lukić, Džigurski, Grujić, Koković.

Banat: Borovićanin, Živković, Jovanić, Zorić, Mladenović, Markov, Terzić, Rajković, Savin.

Uzalud dogovor u tajm-autu
Uzalud dogovor u tajm-autu

Bečejci nisu uspeli da potvrde „brejk“ iz Kosovske Mitrovice. Izgubili su od Vrščana rezultatom 1:3. Kako je počelo, izgledalo je da će Banaćani trijumfovati maksimalnim rezultatom, a onda se pojavio trečak nada da će se igrati pet setova. Momci sa Tise su u trećem setu uspeli, mada su Vrščani vodili sa 23:20, da pobede na razliku (28:26). To kao da im je vratili samopouzdanje i u četvrtom setu su imali prednost od 15:11, koja  je počela da se „topi“ (18:20) i na kraju je sve okončano rezultatom 21:25, što je značilo nova tri boda za goste.

Na kraju čestitka gostima
Na kraju čestitka gostima

Iako su kivni na pojedine odluke sudija, Bečejci moraju da traže uzrok poraza u sopstvenim redovima. Igrali su sa mnogo oscilacija. U prvom setu su pali posle 22:22, a u drugom je bilo 19:19. U trećem delu su uspeli da nadoknade deficit (20:23), a u četvrtom su, već smo opisali, prokockali prednost od četiri poena sredinom seta i od tada su kola krenula nizbrdo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име