Dobro su radili u pauzi, pa očekuju boljitak u nastavku sezone | Foto: Vlastimir Jankov
Dobro su radili u pauzi, pa očekuju boljitak u nastavku sezone | Foto: Vlastimir Jankov

Odbojkaši Dubočice i Bečeja utakmicom u Leskovcu „podižu zavesu“ nastavka prvenstvene trke Prve B lige. Utakmica se igra u petak, 19. januara“ s početkom u 20 sati.

Lepše bi bilo momcima s Tise da im je gostovanje u gradu roštilja palo u vreme tamošnje „Roštiljijade“, ali žreb nije bio takve volje. Hoće li, ipak, „omastiti brke“, zavisi od izdanja oba rivala.

Podsećanja radi, Leskovčani su prvi deo prvenstvene trke završili na četvrtom mestu sa 23 boda, a Bečejci na desetom sa 12 bodova. U prvoj delu „roštiljdžije“ su lako došli do bodova u Bečeju rezultatom 3:0 (18, 18, 22), ali ovdašnja ekipa s početka prvenstvene trke i sada nije ista.

-To je tačno, ali je tačno i to da još dve nedelje sigurno nećemo moći da računamo na usluge mladog Đorđa Rakića, a pod znakom pitanja je, zbog obaveza na poslu, i Nenad Škorić. Međutim, radili smo kvalitetno u pauzi između dva dela prvenstva i očekujem da ćemo u nastavku igrati bolje. E sad, da li će se to primetiti već u prvoj utakmici nastavka ili kasnije, pokazaće vreme. U svakom slučaju, Leskovčani su favoriti u našem međusbnom okršaju, ali je sigurno da ćemo mi pružiti daleko bolju igru od one na startu sezone. Uspeh bi bio i osvajanje boda u sudaru s tako kvalitetnim rivalom, jasan je trener – igrač Bečeja Nikola Džigurski.

Bečejci u četvrtak od 20 sati imaju test utakmicu sa Kulpinom, a ujutru im sledi put za Leskovac. Premijernu utakmicu nastavka sezone Bečejci će odigrati na Savindan protiv Bavaništa iz banatskog istoimenog mesta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име