Odbojkaški klub Libero iz Bačkog Gradišta sa A licencom, odnosno imaće jednu seniorsku i dve mlađe takmičarske ekipe u zvaničnom takmičenju pod okrivljem Odbojkaškog saveza Vojvodine i Odbojkaškog saveza Srbije.

Bačkogradištanke iz prvog tima igraće Drugu vojvođansku ligu, kadetkinje u A grupi kadetkog prvenstva Vojvodine, a klub će imati i pionirsku ekipu u grupi Srednja Bačka.

U nezvaničnom takmičenju srednje Bačke snage će odmeravati i najmlađe selekcije.

Očekivanja za mlađe pionirke su velika, navodi Marinko Momčičević iz Libera.

-Očekujemo da ove godine seniorke uđu u viši rang, na šta stavljamo najveći akcenat. Kadetkinje će imati najteži zadatak, jer će utakmice igrati kao domaćini u Bečeju, protiv najjačih kadetskih ekipa iz Vojvodine, kao što su ekipe iz Vrbasa, Sremske Mitrovice, Kleka, Subotice, Stare Pazove, Vršca, Novog Sada, Futoga… Od pionirki se najmanje ocekuje jer će igrati u podmlađenom sastavu, ali to ne znači da nam ciljevi nisu veliki, i da neće slediti predhodne pionirske generacije koje su uvek bile u samom vrhu. Očekuje nas dosta prijateljskih utakmica pre početka samog prvenstva. Očekujemo da će nas i naši verni navijači u svemu podržati i dolaziti na utakmice u velikom broju, kao i ranije, zaključio je Momčičević.

On je, inače, nedavno dobio profesionalnu licencu na osnovu koje može da radi i sa ekipa Prve lige Srbije.

 

Foto: Arhiva

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име