U iščekivanju prve pobede u gostima | Foto: Vlastimir Jankov
U iščekivanju prve pobede u gostima | Foto: Vlastimir Jankov

Hoće li se odbojkaši Bečeja vratiti s prvog gostovanja aktuelne sezone ozarena lica? Ovo pitanje se nameće samo od sebe, jer momci sa Tise gostuju u Prijepolju i igraju u fiskulturnoj sali tamošnje Gimnazije protiv posledjeplasirane ekipe na tabeli Prve B lige FAP Livnice.

Nije poenta u tome što je rival na poslednjem 12. mestu, jer su i oni samo dva više plasirani, već u tome da „fapovci“ ne da nisu osvojili bod, nego nisu dobili nijedan set do sada!? Znači, Bečejci su favoriti, ali će taj epitet morati da potvrde na terenu.

Odmah valja dodati da će Bečejci igrati bez pomoći trenera – igrača Nikole Džigurskog, koji ima značajnu ulogu u igri prvoligaša sa Tise.

-Izostajem iz privatnih razloga, jer imam obavezu iz perioda kad sam odlučio da prekinem s aktivnim igranjem odbojke. S jedne strane je ispalo dobro, jerigramo protiv najslabije ekipe dosadašnjeg toka prvenstva, pa verujem da se moje odsustvo neće toliko osetiti. Rečju, verujem u saigrače, jer dobro radimo na treninzima i forma nam je u usponu, jasan je Nikola Džigurski.

Nije na odmet ovom prilikom podsetiti na Novogodišnju akciju Odbojkaškog kluba Bečej, koji poziva dečake do 16 godina da se oprobaju u treniranju odbojke. Prva četiri meseca su besplatna i treniraće se u klupskoj majici. Kontakt telefon je 063/568-836.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име