Iskoristite jedinstvenu priliku da Novu godinu dočekate u bečejskom restoranu ,,Zlatna obala’’ sa mogućnošću smeštaja u samom objektu na šetalištu kraj reke Tise!

Restoran sa smeštajem ,,Zlatna obala’’ organizuje prazničnu proslavu za firme, ustanove i druge organizacije 26. decembra 2022. godine, po ceni od 2600 dinara, koja obuhvata roštilj i domaće piće u neodređenim količinama, kao i živu muziku – nastup benda ,,Quattro’’. Nekoliko dana kasnije, odnosno 31. decembra, restoran organizuje i Doček Nove godine, bogat švedski sto i raznovrsno domaće piće, takođe u neograničenim količinama, uz muzičku podršku benda ,,Quattro’’ uživo, a sve to po ceni od 4.200 dinara po osobi!

Ove godine, ,,Zlatna obala’’ svojim gostima nudi pogodnost tokom „najluđe noći“ 31. decembra u vidu 10% popusta na smeštaj u hotelu, bez obzira na to da li dolazite sami, u paru, sa porodicom ili većom grupom prijatelja! Objekat raspolaže smeštajnim kapacitetima od 74 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i Duplex apartmanima. Sobe su estetski prilagođene pitomom duhu vojvođanske ravnice, sa pogledom na prirodu i zimsku idilu zahvaljujući savršenoj lokaciji  blizu reke, van gradske gužve, a opet dovoljno blizu značajnijih gradskih zdanja, da svuda možete i peške!

Pored restorana sa bogatim menijem, sale za proslave i poslovne sastanke, objekat nudi i nekoliko lounge kutaka u kojima možete da popijete kafu i uživate u slatkom zalogaju – izborom pita, krempita, štrudla i drugih domaćih kolača!

Zato, iskoristite priliku da se za praznike zaista opustite i odmorite – posetite ,,Zlatnu obalu’’ u Bečeju!

Restoran sa smeštajem ’’Zlatna obala’’ nalazi se na adresi Zelena 2 u Bečeju, a možete ga kontaktirati putem:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име