U okviru projekta NATURAL HEALTH – Za zaštitu prirodnog nasleđa, organizovana su 3 tematska dana u Kiskunfeleđhazi. Program je održan u gimnaziji Mora Ferenc 13. septembra 2021. godine, u osnovnoj školi u Platan ulici, 22. septembra 2021. godine i u osnovnoj školi Lajos Baćanji u Kiskunfeleđhazi 12. oktobra 2021. godine.

Naš cilj je bio da deca na razigran način steknu što više informacija i znanja o ovoj temi, koja će kasnije, a zatim i u svakodnevnom životu koristiti.

U programu su učestvovali učenici iz škola. Na zabavan način, deci smo predstavili 5 tema obuhvaćenih holističkom medicinom. Ove teme su Terapija discipline, Sportske aktivnosti, Lekovito bilje, Lekovita moć vode, Zdrava ishrana. Ovi programi  su bili  interesantni, sa interaktivnim igricama i igrama spretnosti, zajedno smo napravili table i na kraju je bilo i testiranje. Gotove table su izložene u školama.

Fondacija EcoCenter

[email protected]

www.natural-health-project.eu

Kontakt:

EcoCenter Alapítvány

[email protected]

NAPOMENA

Ovaj dokument je sačinjen uz finansijsku podršku Evropske unije kroz Interreg-IPA program prekogranične saradnje Mađarska-Srbija. Za sadržaj ovog dokumenta je odgovoran iskljčivo Fondacija EcoCenter i sadržaj ovog dokumenta ne odražava zvanično mišljenje Evropske unije i/ili Upravljačkog tela Programa.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име