Lokalni parlament u Bečeju
Lokalni parlament u Bečeju

Skupština opštine Bečej će, sudeći prema predloženom dnevnom redu, na četvrtom zasedanju koje je zakazano za sredu 4. novembra, imenovati novog direktora Turističke organizacije opštine Bečej.

Kandidat za tu funkciju je Milan Onjin, aktuelni odbornik Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu.

U obrazloženju predloga se navodi da je Komisija za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose Skupštine opštine Bečej, imajući u vidu pismenu ostavku Bratislava Martinovića na dužnost direktora Turističke organizacije 26. oktobra, a u cilju obezbeđivanja kontinuiteta rukovođenja ovom ustanovom na svojoj sednici održanoj dana 30. oktobra, na osnovu obavljenih konsultacija, uvida u biografiju i kompletnu dokumentaciju kandidata za direktora Turističke organizacije i to u diplomu Visoke škole za uslužni biznis u Istočnom Sarajevu – Sokolac, potvrdu o radnom iskustvu izdatu od strane Bečejprevoz doo Bečej broj: 4570 od dana 7. septembra, radnu knjižicu i uverenje o položenim ispitima i završenoj prvoj, drugoj, trećoj i četvrtoj godini studija na Visokoj školi za uslužni biznis u Istočnom Sarajevu – Sokolac, utvrdila da kandidat Milan Onjin u potpunosgi ispunjava sve zakonske uslove za imenovanje za direktora Turističke organizacije opštine Bečej.

Milan Onjin, arhivski snimak
Milan Onjin, arhivski snimak

Komisija je shodno navedenom utvrdila predlog rešenja o imenovanju direktora Turističke organizacije opštine Bečej i predlaže Milana Onjina, diplomiranog ekonomistu iz Bečeja za direktora Turističke organizacije opštine Bečej, na mandatni period od četiri godine počev od narednog dana od dana donošenja rešenja o njegovom imenovanju.

Onjin je sudeći prema biografiji koja je dostavljena u skupštinskom materijalu, poslednje četiri godine bio rukovodilac turizma u preduzeću „Bečejprevoz“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име