Obaveštavaju se učenici koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji opštine Bečej, a upisani su kao redovni učenici srednjih škola i finansiraju iz budžeta Republike Srbije, da će opština Bečej sufinansirati i regresirati troškove svakodnevnog prevoza u međumesnom saobraćaju prilikom kupovine mesečnih karata za svakodnevno putovanje od mesta stanovanja do škole.

Zahtev za regresiranje troškova svakodnevnog prevoza u međumesnom saobraćaju podnosi se u opštinskoj upravi opštine Bečej (zgrada opštine, Trg oslobođenja 2, opštinski uslužni centar, kancelarija 7 šalter 1, u prizemlju u vremenu od 9 do 13 časova), na propisanom obrascu koji se dobija u pomenutoj kancelariji ili se preuzima zvaničnog internet sajta opštine Bečej.

Prijem zahteva je od 16.8.2021. do 17.9.2021. godine.

Uz zahtev se prilažu: popunjen formular obrasca izjave; fotokopija lične karte jednog od roditelja/staratelja (očitana lična karta ukoliko je čipovana a ukoliko nije čipovana potrebno je fotokopirati obe strane); fotokopija lične karte učenika/ukoliko učenik poseduje ličnu kartu/(očitana lična karta ukoliko je čipovana, a ukoliko nije čipovana potrebno je fotokopirati obe strane); uverenje uprave škole o upisu školske 2021/2022. godine.

Za obrasce i više informacija pogledajte OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име