Prodavnice u opštini Bečej mogu biti otvorene u petak 10. aprila od 4 do 7 sati, za građane starije od 65 godina, a za ostale od 8 do 15 sati, zaključak je sa 12. sednice Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Zaključkom je određeno da u jednom trenutku u maloprodajnom objektu može biti jedan potrošač na deset kvadratnih metara, uz poštovanje opštih mera prevencije i fizičke udaljenosti potrošača.

Odeljenju za Urbanizam, građevinarstvo, komunalne poslove, saobraćaj i inspekcijski nadzor Opštinske uprave opštine Bečej nalaže se mera pojačanog nadzora nad svim maloprodajnim objektima, navedeno je u zaključku.

Paket pomoći za penzionere
Paket pomoći za penzionere

Podsetimo, juče je u Bačkom Gradištu započeta podela paketa pomoći penzionerima čija primanja ne prelaze 30.000 dinara mesečno. Akcija se nastavila danas, a ovih dana pomoć će stići i do sugrađana u ostalim naseljenim mestima bečejske opštine.

Predsednik opštine Dragan Tošić učestvovao u akciji
Predsednik opštine Dragan Tošić učestvovao u akciji

Pakete, koji sadrže osnovne prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, na kućnu adresu svakog penzionera dostavljaju volonteri Mobilnog tima opštine Bečej sa vidno istaknutim legitimacijama. U akciju podele uključio se i predsednik opštine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име