Novi ciklus Funkcionalnog osnovnog obrazovanja odraslih počinje ovih dana u OŠ „Sever Đurkić“, četvrtu godinu za redom. Od prošle školske godine Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja zvanično je verifikovalo Funkcionalno obrazovanje odraslih u okviru ove bečejske škole.

 

Nastava će se odvijati tokom cele školske godine u večernjim terminima od 18 do 20.30 sati. Ove godine upisano je 45 polaznika u tri ciklusa, prvi pohađaju polaznici od prvog do četvrtog razreda, drugi polaznici petog i šestog razreda i treći ciklus polaznici sedmog i osmog razreda. Polaznicima su obezbeđeni nastavni materijali za učenje, a u samoj realizaciji Funkcionalnog obrazovanja odraslih učestvuje 14 nastavnika, kao i veliki broj vannastavnog osoblja.

– Godine iskustva za nama istakle su važnost institucionalne povezanosti i negovanja dobre saradnje u cilju održivosti funkcionalnog obrazovanja odraslih. Tako naša škola neguje višegodišnju saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Centrom za socijalni rad, Bečejprevozom, lokalnim medijima i mnogim drugima… Zahvaljujemo im se ovom prilikom u naše ime i ime naših polaznika i pozivamo ih na još bolje umrežavanje kako bi svake godine imali što veći broj polaznika koji kraj školske godine završe sa položenim ispitima i svedočanstvima o završenom osnovnom obrazovanju – poručuju iz OŠ „Sever Đurkić“. Upis polaznika u novu školsku godinu odvija se tokom cele godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u školi.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име