Umalo da se dogodi scenario kao prošle godine, kada je rekreativnu manifestaciju, „Bejbi fest“ za decu od pola godine do tri godine starosti, usred takmičenja pokvarila kiša. Međutim, osmo po redu popularno nadmetanje prošlo je u najboljem redu.

Ovogodišnje izdanje manifestacije u takmičarskog tipa koja za cilj ima rekreaciju dece, ali i roditelja, jer u pojedinim disciplinama učestvuju i oni, u organizuji jaslica pri Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“, drugačije je u odnosu na prethodne. Pod sloganom važno je učestvovati, ovoga puta su sva deca učesnici bili i pobednici.

Dečaci i devojčice, njih oko 100, takmičili su se u disciplinama: puzanje, guranje kolica, poligon – lopte, poligon – prepreke i odgurivanje motorića, a sve to uz srčano navijanje porodica i sugrađana.

 

Pogledajte TV prilog

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име