Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Bečejsko udruženje mladih organizuje besplatnu obuku o društvenom aktivizmu i medijima.

Obuka u okviru Programa za sticanje i unapređenje kompetencija društveno odgovornih mladih „Pokreni mehanizam!“ namenjena je mladima sa teritorije opštine Bečej koji žele da steknu i unaprede svoja znanja i veštine.

Glavni cilj programa jeste osnaživanje omladinskih lidera za vršnjačko informisanje o aktuelnim omladinskim temama. U okviru ovog programa biće osnaženo ukupno 10 mladih osoba.

Obuka će se realizovati vikendima u septembru i oktobru, kroz četiri jednodnevna modula.

Nakon uspešno završene obuke za omladinske lidere i aktivnu participaciju u zajednici, koja će biti upotpunjena radionicama dikcije, pisanja sinopsisa, snimanja, montaže, žanrova, rubrika, dizajna i rada na terenu, učesnici će od oktobra do decembra učestvovati u radu online portala, kao i na snimanju podkasta „Bumovanje“, nakon čega će dobiti sertifikate. Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal.

Kriterijum za odabir polaznika je da je osoba stara od 15 do 30 godina, da je motivisana za aktivno učešće u obuci i rad u medijima, kao i da će pohađati program u celosti.

Prijava je otvorena do 10. septembra putem ONLINE FORMULARA koji se može naći i na našem sajtu www.bum-becej.org, a 10 učesnika koji prođu proces selekcije biće blagovremeno obavešteni, navode organizatori.

Projekat se realizuje uz podršku opštine Bečej u okviru Konkursa za finansiranje programa udruženja u oblasti omladinske politike iz budžeta opštine za 2021. godinu.

Kontakt osoba je Gordana Adamov, a više informacija se može dobiti na telefon 064/4194744, kao i na imejl [email protected].

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име