Tradicionalni, treći po redu, međunarodni vaterpolo turnir – Memorijal „Dejan Popov“ počinje večeras u plivalištu zatvorenog bazena „hrama sportova“ kraj Tise i završava se sutra. Ukupno šest ekipa dvanaestogodišnjaka igraće ligaški svaki sa svakim.

Pored domaćina, PVK Bečej, učešće su uzeli dečaci 2004. godišta i kasnije Zemuna, Radničkog iz Kragujevca, Osijeka (Hrvatska), Sobothelja (Mađarska) i Triglava iz Kranja (Slovenija).
Šumadinci brane lane osvojeni pobednički pehar, a interesantno je da su treneri mađarske ekipe Bečejci, Zoltan Gortva i Nikola Stojadinov. Iako je reč o dvanaestogodišnjacima, očekuju se interesantne utakmice tokom trodnevnog turnira. Organizator će nagraditi tri najuspešnije ekipe, peharima i medaljama, a priznanja će dobiti i najbolji pojedinci.
Prvi će u bazen skočiti Zemunci i Osiječani, jer njihova utakmica počinje u 18 sati. Od 19 sati igraće Sombothelj i Radnički. Za 20 sati je prviđen ceremonijal svečanog otvaranja turnira i kratak nastup članova ANIP „Đido“, a od 20,30 sati snagu će odmeriti Bečej i Triglav.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име