Pet Shop Give Me Paw je prodavnica opreme i hrane za kućne ljubimce, međutim to je veoma pojednostavljen opis onoga što Give Me Paw zapravo jeste. 

Give Me Paw je nastao kao rezultat ogromne dugogodišnje ljubavi prema životinjama i želje da ta ljubav bude svakodnevnica i način života koji nije ograničen samo na slobodno vreme. 

Give Me Paw je opredeljenje naše porodice da ulepša i učini život kvalitetniji svim životinjama,  oplemeni život ne samo kućnim ljubimcima, već pokaže, kako mi volimo da kažemo “dvonožnima”, koliko je život ispunjeniji, lepši i kvalitetniji kada u njemu postoje divna bića kao što su životinje. Bića koja vas bezrezervno vole ali i zavise od vas. 

Sem nas „dvonožnih“ koji smo osmislili naše mesto iz mašte, „četvoronožni“ članovi naše porodice, pokretači i „krivci“ zašto je ono nastalo su Tea i Lola – majka i ćerka, Lara – sestra od ujaka, Cicika (muško je) – bakin mezimac, a tu je i Sofi, usvojena maca koja je postala princeza porodice, onako kako to samo mace umeju… I Radoslav, najmlađi a najveći, najumiljatiji i najdobronamerniji brat. I da, nikako zaboraviti Simonidu i Đorđa.

Ekipica koja nam svako jutro nabaci osmeh na lice i dan od jutra postaje lep… 

Život sa njima nam je doneo razna iskustva u nezi, ishrani, higijeni, zabavi. Sve što smo iskusili i naučili utkali smo u našu prodavnicu sa željom da svoja iskustva podelimo sa vama, ponudimo raznovrsne mogućnosti za kvalitetnu ishranu, negu, igru a nadasve ljubav za vaše ljubimce.

Posetite nas u Bečeju, Gerberobih 1 i izaberite nešto iz široke ponude hrane za kuce i mace – Tainera, Acane, N&D, Royal Canin, Monge, Premil,

Gemon. Za glodare i ptice –  Manitoba, Versela Laga, za ribice Tetra. Pronađite razne dodatke ishrani, keksiće i poslastice. Moderna odelca, udobne krevetiće, kaveze, akvarijume… Izaberite razne šampone, regeneratore, četke, ogrlice, amove, povoce, igračke i drugu opremu koja će učiniti da život Vaših ljubimaca bude udobniji i lepši. 

Uzvratimo im beskrajnu ljubav koju nam pružaju, kvalitetnom negom i životom kakav zaslužuju.

Pet Shop Give Me Paw 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име