Upijajuće podloge

Uz pet shop Give Me Paw možete pronaći sve što vam je potrebno da vašim ljubimcima pružite lagodnost tokom šetnji, ali i pri boravku kod kuće i to tokom cele godine.

Velik asortiman je tu da pomogne ostvarenju komfora, ali i da pruži upečatljiv detalj sa šarenim krevetićima, bandanama i svetlećim ogrlicama.

Viseća ležaljka za mačke

Pored široke ponude udobnih i bezbednih povodaca, amova i ogrlica, tu su i rashladne podloge za ljubimce kako bi lakše podneli visoke temperature, kao i upijajuće prostirke, ali i razni udobni krevetići sa silikonskim punjenjem. Tu je čak i krevetić koji vam pruža četiri vesele kombinacije u jednom pakovanju, kao i ležaljka za mace koja se lepi na prozor.

Za putovanja tu su vrlo zanimljive posude, sklopive bočice i silikonske činije u tri veličine uz pomoć kojih vaši ljubimci neće nikada biti žedni, posebno na dužim putovanjima. Za udoban i siguran put, u ovom pet shopu možete pronaći i različite transportere koji će vam pružiti dodatnu sigurnost.

Naravno, nikako ne smemo zaboraviti neophodnu zaštitu ljubimaca od spoljnjih i unutrašnjih parazita. Radi zaštite od buva, krpelja i komaraca obezbedili smo Fiprontix ampule, Biospotix ogrlice i druge preparate u vidu sprejeva, šampona, praška.

Rashladne podloge

Pored ponude za pse i mačke, ovde možete pronaći i sve što vam je potrebno za još manje krznene prijatelje!

Uz raznovrsnu ponudu i brigu olakšajte letnje avanture svojim ljubimcima i uzvratite im beskrajnu ljubav koju i oni nama pružaju, te im pružite život kakav zaslužuju!

Očekujemo vas i vaše ljubimce u Pet Shopu Give Me Paw u Bečeju, Gerberovih 1.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име