Zdrav i negovan ljubimac je i najsrećniji, a ta sreća odražava se i na vlasnika. Pet Shop Give Me Paw pruža sve ono što će vam olakšati i pomoći da to i ostvarite.

Prvi korak u nezi ljubimaca jeste kvalitetna ishrana od samog početka koja će obezbediti unos svih potrebnih sastojaka za kvalitetan razvoj i zdravlje. Give Me Paw u svojoj ponudi ima bogat asortiman najkvalitetnije hrane za pse i mačke, ali i za ptice, glodare, ribice, kornjače…

Uz ishranu, dobro dođu i dodaci ishrani, vitamini, ulja za poboljšanje imuniteta, potporu razvoja kostiju, sjajnog krzna i zdrave kože.

Sreća ljubimaca se postiže i uz pomoć zasluženih poslastica, pa smo za vas spremili i razne poslastice po njihovim ukusima i meri! Pored toga što su obogaćene kalcijumom i drugim vitaminima i mineralima, pogodne su i za one ljubimce koji imaju poteškoća sa alergijama i urinarnim tegobama.

Takođe, u redovnu negu uključujemo i kupanje. Beli, crni, šareni, kratkodlaki, dugodlaki, zamršeni, tršavi, svi mogu naći odgovarajuće šampone i preparate za svoj lepši izgled.

Naravno, da bi se nega upotpunila, tu su i razne igračke za vaše vesele drugare!

Usrećite sebe i svoje ljubimce, uzvratite im beskrajnu ljubav koju nam pružaju, kvalitetnom negom i životom kakav zaslužuju.

Dobrodošli ste sa svojim ljubimcima da izaberu po svojoj meri i želji u Pet shopu Give Me Paw u Bečeju, Gerberovih 1.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име