Pet Shop Give Me Paw je povodom svog prvog rođendana i predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika pripremio mnogo iznenađenja, poklona i popusta.

Give Me Paw 22. decembra slavi svoj prvi rođendan i poziva sve svoje četvoronožne, krilate, puzeće, krznene, pernate drugare da se pridruže proslavi, a kako bi se svi zajedno lepo proveli, pripremili smo ukusne poslastice i poklone!

Dolaze nam i božićni i novogodišnji praznici, pa nećemo prekidati dobru atmosferu već ćemo nastaviti sa popustima na sve igračke, krevetiće, odelca, kaveze, posude i raznu drugu opremu za negu naših ljubimaca.

Takođe u prazničnim danima, mi ljudi mnogo bučno slavimo, divimo se vatrometu, bacamo petarde, a to naše najvernije drugare mnogo plaši i uznemirava. U našoj ponudi postoji nekoliko vrsta preparata na prirodnoj bazi koji su namenjeni ublažavanju simptoma stresa, anksioznosti, agresije i svih vrsta poremećaja u ponašanju pasa i mačaka, uključujući strah od grmljavine i vatrometa, stres tokom putovanja, posete veterinaru i slično.

Voleli bismo da u ovim prazničnim danima ne zaboravite na naše napuštene drugare u azilima, skloništima i na ulici, pa je tako u pet shopu Give Me Paw postavljena kutija za prikupljanje donacija za bečejski azil. Takođe možete doneti stare ćebadi, prekrivače, dušeke, sve što će pomoći našim drugarima u azilu da lakše podnesu ove hladne dane. Give Me Paw će deo svog rođendanskog prometa donirati za naše drugare u azilu.

Brinite o životinjama,  uzvratimo im beskrajnu ljubav koju nam pružaju, kvalitetnom negom i životom kakav zaslužuju.

Posetite nas sa svojim ljubimcima u Pet shopu Give Me Paw, Gerberovih 1 Bečej. Za vas smo dostupni i na našem Instagram profilu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име