Bečejsko udruženje mladih u saradnji sa mladim jutjuberom iz Bačkog Gradišta Gazda Džonijem pokreće novu omladinsku emisiju „Petak veče sa gazda Džonijem“ u podkast stilu. Svakog petka od 20 časova gazda Džoni će ugostiti poznate sportiste iz našeg kraja sa kojima će razgovarati o aktuelnim temama.

U novom izdanju emisije „Petak veče sa Gazda Džonijem“ gostovala je teniserka Anamarija Stevanović. Sagovornica Nikole Vukadinova govori o tome zašto se opredelila za tenis, sabira dosadašnje uspehe i predstavlja svoje planove u sportu koji nije uobičajen za opštinu Bečej, ali u kom je naša sugrađanka veoma uspešna.

-U tenisu mi se odmah dopalo to što mogu da razvijam svoju individualnost, rekla je na početku razgovora mlada Bečejka koja se tenisom bavi već 15 godina i koja je godima u samom vrhu ženskog tenisa u Srbiji. Jedna od većih prepreka za bavljenje ovim sportom je što, kako kaže, u malim sredinama ne postoji dovoljno partnera za sparing, a time ni adekvatniji razvoj individualnog sportiste.

Anamarija je odgovorila i na sledeća pitanja:

Ostvaren uspeh do sada u tenisu?
Kakvi su uslovi u Bečeju za trening?
Kako si počela i zašto baš tenis?
Koliko si dugo u ovome?
Koje su ambicije?
Imaš li slobodnog vremena?
Jelena Janković ili Ana Ivanović? Đoković ili Federer?
Da li misliš da je tenis sad na samom vrhuncu kao sport?
Da li je najplaćeniji sport?
Koju opremu koristiš? Da li je bitna sama marka?
Tvoja taktika za pobedu?
Venus ili Serena?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име