Bečejsko udruženje mladih u saradnji sa mladim jutjuberom iz Bačkog Gradišta Gazda Džonijem pokreće novu omladinsku emisiju „Petak veče sa gazda Džonijem“ u podkast stilu. Svakog petka od 20 časova gazda Džoni će ugostiti poznate sportiste iz našeg kraja sa kojima će razgovarati o aktuelnim temama.

Ovog petka gazda Džoni je ugostio najmlađeg prvaka sveta u kuglanju Zavarko Vilmoša, momka koji je osvojio svaku moguću titulu u kuglanju i obarao svetske pojedinačne rekorde. Čuveni Vilmoš je sa gazda Džonijem razgovarao na više različitih tema i dao odgovore na neka od sledećih pitanja:

Da li je istina da su te kao klinca od 3-4 godine roditelji vodili na kuglanje? Da li se sećaš jos prve kugle koju si izbacio sa 2 ruke?
Da li je istina da je bio fantastični trio tvoje generacije u tadašnjem klubu KK Vojvodina iz Bačkog Gradišta? I da li si tamo počeo prve ozbiljnije korake?
Da li smatraš da su tvoj rad, trud i disciplina doprineli tome da budeš broj 1 u svetu?
Da li je bilo teško na samom početku? Kakvi su uslovi tada bili za rad? U čemu je razlika između sadašnjih i tadašnjih kuglana?
Zbog čega misliš da je kuglanje kao sport relativno zapušteno u Srbiji
Da li imaš utisak da imaš više poštovanja od stranaca?
Čme se još baviš osim kuglanja?
Imaš li slobodnog vremena?
Najbolji sparing partner?
Da li ti je teško stalno biti na putu? Gde se najprijatnije osećaš?
Planovi za budućnost?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име