Razlika u kvalitetu ekipa po grupama je očigledna od početka turnira, pa otuda ubedljive pobede. Petog dana turnira to se, baš, potvrdilo.

Novosadska ekipa BL Sportivo odigrala je, po dozvoli organizatora, dve utakmice zaredom. U prvoj je izgubila rezultatom 2:3 od mladih fudbalera OFK Bečej 1918, braće Dabižljević i Ćulum, Bečanovića, pojačanih Rigom iz susednog novobečejskog Jedinstva, a onda je savladala ekipu ZZ Tisa iz Bačkog Petrovog Sela, čak, sa 26:2!? Slično je bilo i u okršaju veterana. Novobečejska ekipa MB Osiguranje pobedila je ovdašnju Apoteku Higija sa 14:2, a pet golova postigao je Damir Ćurčić, samo gol manje Velibor Škero… Druga utakmica veterana nije odigrana, jer ekipa Tepić iz Gospođinaca, kao pre neko veče, nije doputovala, pa su Veterani iz Ade dobili bodove službenim rezultatom 3:0.

U konkurenciji seniora zanimljiv je bio okršaj između petrovoselskog Eurosvita i bečejske ekipe Bife Tata Brada MGM Plamen. Ovi drugi su u prvom poluvremenu poveli sa 4:0, potom su Petrovoselci izjednačili na 4:4, da bi na kraju bodovi pripali Bečejcima rezultatom 5:4. Knot autofleks II bio je uspešniji rezultatom 6:4 u sudaru sa srbobranskom ekipom Anova, a u poslednjem okršaju večeri Fortuna Sukur Metal pobedila je sa 3:2 Žabalj. Iako je odigrano šest utakmica, postignuto je ukupno 73 gola, pa je bilo aplauza najvijača sa tribina. Na jednoj utakmici veterana viđeno je 16 golova, a na pet okršaja u seniorskoj konkurenciji, čak, 57 puta se mreža zatresla.

Večerašnji program ima samo jednu utakmicu veterana i četiri seniora, što znači da će se igrati ukupno pet utakmica.

VETERANI:

17,45 Krojačka radionica Adriana (Temerin)-Fortuna Sukur Metal

SENIORI:

18,30 Krojačka radionica Adriana (Temerin)-ZZ Tisa (B. P. Selo)

19,15 Konama – Žabalj

20,00 Kafe kod debelog (Kikinda) – FK Mladost (Radičević)

20,45 Disko bar (Novi Sad) – Bečejprevoz

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име