Čaba Silađi i Ivan Lenđer posetili su danas (30. jun) desetogodišnje plivače u Letnjem plivačkom kampu „Bečej 2013“, koji je u varoši kraj Tise organizovan od 26. juna do 1. jula.

[widgetkit id=65]

 

Deca iz nekoliko klubova iz Vojvodine su postavljala pitanja, a dvojica vrhunskih plivača su strpljivo odgovarala. Mlade sportiste je interesovalo sa kakvim su se utiscima Silađi i Lenđer vratili sa minulih Mediteranskih igara, da li vole da plivaju i druge stilove, osim onih koje inače plivaju na nadmetanjima, šta ih očekuje u skorije vreme, što se nadmetanja tiče… Ivan Lenđer i Čaba Silađi otkrili su da vole da plivaju gotovo sve stilove, da su se utisci sa Igara slegli i da im je to takmičenje ostalo u lepom sećanju, ali i da se spremaju za Svetsko prvenstvo u Barseloni, koje počinje 28. jula. Dva trofejna plivača naglasila su da je na takmičenjima uvek važnije vreme, a ne medalja, potom su ih savetovali da se pliva što raznovrsnije i što više, ali i da moraju pre svega da vode računa o zdravlju, jer je ono najvažnije.

Ivan i Čaba su potom potpisivali majice, kape, a druženje, u organizaciji Plivačkog saveza Vojvodine, nastavilo se i bazenu, gde su trofejni sportisti prvo isplivali bazene svojim stilovima, prsno, odnosno deflin, a kasnije su i mlade plivačke nade pokazale svoje umeće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име