U toku je distribucija dozvola za rekreativni ribolov za 2016. godinu. Kao i prethodnih godina, dozvole u JVP „Vode Vojvodine“ mogu se kupiti uz brojne pogodnosti, preko sindikata i drugih organizacija, a omogućeno je odloženo ili plaćanje na više rata, saopštavaju iz JVP.

Cena dozvole za rekreativni ribolov za celu godinu za seniore iznosi 6.000 dinara, dok je cena jednodnevne dozvole 1.000 dinara. Godišnja dozvola za osobe starije od 65 godina, osobe sa telesnim oštećenjem od 60 do 79 procenata, kao i za žene je 3.000 dinara. Godišnja dozvola po ceni od 600 dinara namenjena je osobama sa telesnim oštećenjima od 80 procenata i više, lica sa potpunim gubitkom radne sposobnosti, za vojne invalide i civilne invalide rata sa telesnim oštećenjem od 60 i više procenata i za mlađe od 18 godina.

Zainteresovani mogu kupiti i godišnje dozvole za rekreativni ribolov u zaštićenom području za Park prirode „Jegrička“ i Park prirode „Beljanska bara“. Cena ovih dozvola je 4.000 dinara. Za svaki park prirode važi posebna dozvola.

Za sve informacije možete se obratiti Službi za ribarstvo, 021/488-1-575.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име