Bečejsko udruženje mladih uz podršku predsednika opštine Bečej i ove godine organizuje besplatan prevoz na Fruškogorski maraton, koji će se održati 26. aprila. Prijave traju do 23. aprila, a broj mesta je ograničen.

– Pozivamo mlade sa teritorije naše opštine da krenu na 37. Fruškogorski maraton, da poboljšaju svoju psihofizičku kondiciju, započnu bitku za zdrav zivot i provedu lep dan u druzenju u prirodi daleko od kompijutera i interneta. Autobus „Bečejprevoza“ je obezbeđen uz pomoć predsednika opštine Vuka Radojevića, te je prevoz na maraton besplatan, ističe Aleksandar Đekić iz BUM-a.

Nikola Marjanović, član Upravnog odbora, dalje navodi da je polazak na maraton sa autobuske stanice sa polaskom u 7.30 časova, a povratak je planiran za 17 časova.

– Broj mesta je ograničen, pa pozivamo mlade sa teritorije naše opštine, starosti do 30 godina da se što pre prijave, putem sledećeg linka, jer će sudeći prema našem iskustvu godinama u nazad, interesovanje biti veliko, zaključuje Marjanović.

Organizovanje odlaska na maraton na Fruškoj gori jedna je od tradicionalnih aktivnosti koju realizuje Bečejsko udruženje mladih.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име