Deo rukovodstva preduzeća „Potisje-Bečej“ održao je konferenciju za novinare na kojoj je bilo reči o požaru na deponiji, velikom prolećnom spremanju, problemima sa kantama i kontejnerima, ali i o uspešnom poslovanju ove firme u prethodnoj godini.

Manji požar koji je zahvatio deponije ugašen je posle mesec i po dana. Urađeno je i termovizijsko snimanje da to i potvrdi.

Prošle godine je 31 kontejner bio oštećen i otpisan – dešava se da budu spaljeni, polomljeni, ukradeni, zakačeni vozilom. Primećeno je i da  je opet sve više u tim kontejnerima i komunalnog otpada. Jedno vreme je to spalo na 45-50 odsto sad je opet preko 60 posto pa i do 70.

Ovo preduzeće je ostvarilo pozitivan rezultat u poslovanju. Bruto dobit na računu je bio negde oko 540 hiljada dinara. Završen je i izveštaj o poslovanju.

– Prvi put od 2015. godine, a možda i ranije, ostvarena dobit će biti isplaćena osnivačima društva srazmerno njihovom učešću, opštini Bečej od 51 odsto, a Aliski tera od 49 odsto, rekla je Milijana Đukić, šefica računovodstva u preduzeću.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име