Ekipa Kafe bar Nađa iz Kumana je jedina banatska ekipa

Po završetku grupne faze takmičenja i dva dana pauze, večeras se nastavlja petrovoselski Memorijal „Zoltan Nađ Čampika“ u malom fudbalu.

Na redu su četvrtfinalne borbe. Večeras će se odigrati dve, a sutra isto toliko preostalih utakmica prve faze takmičenja na ispadanje.

– Večerašnji program je oplemenjen revijalnom utakmicom generacije 2012/2013. Škole fudbala OFK Bečej 1918, koja će se igrati u 20,15 sati. Prva utakmica četvrtfinala igra se u 21 sat i sastaju se dve bečejske ekipe: Fortuna Sukur Metal – Maćika Križak Novoselci. Druga utakmica je Eurosvit NK automobili (Bačko Petrovo Selo) i Kafe bar Nađa (Kumane), koja će početi u 22 sata, saopštio nam je u ime organizatora Memorijala Goran Lazić.

Podsećanja radi, utakmice takmičarskog ciklusa na ispadanje igraju se dva puta po 20 minuta. Takođe, dodajmo da je nagradni fond turnira 300.000 dinara i šansu da dobiju deo „novčanog kolača“ imaju samo pobednici četvrtfinalnih utakmica večeras i sutra.

Da sve dobije zaslužan dekor i organizatori turnira potvrdu da ne ulažu bespotrebno trud, očekuju se gledaoci na tribini centra za male sportove kraj pijace. Ne samo iz Bačkog Petrovog Sela, već i okolnih mesta. Jer, fudbal bez publike i golova nije „najvažnija sporedna stvar na svetu“. Golova ima. Na 42 susreta grupne faze takmičenja mreža se zatresla 209 puta, što u proseku znači da je viđeno pet golova po utakmici.

Organizator je zadovoljan i dosadašnjom posetom, ali uvej može bolje. I efikasnost i poseta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име