Sa prošlogodinje obuke
Sa prošlogodinje obuke

Prijave za Program za sticanje i unapređenje kompetencija društveno odgovornih mladih „POKRENI MEHANIZAM!“ koji organizuje Bečejsko udruženje mladih su otvorene još dva dana – do 29. septembra.

Glavni cilj programa jeste osnaživanje omladinskih lidera za vršnjačko informisanje o aktuelnim omladinskim temama i aktivizam u zajednici. U okviru ovog programa biće osnaženo ukupno 15 mladih osoba.

Obuka će se realizovati tokom oktobra, kroz četiri jednodnevna modula, a nakon završene obuke učesnici/ce će imati priliku da učestvuju u radu portala MojBečej.rs, kao i na snimanju podkasta, nakon čega će dobiti sertifikate za uspešno završen kurs. Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal.

Kriterijumi prijave jesu: starost od 15 do 30 godina, motivacija za aktivno učešće u obuci i mogućnost pohađanja programa u celosti.

Prijava je otvorena do 29. septembra putem ONLINE FORMULARA, a 15 učesnika i učesnica koji prođu proces selekcije biće blagovremeno obavešteni.

-Posebno ohrabrujemo mlade aktivne u učeničkim parlamentima, kao i mlade sa sela, da se prijave na obuku, navode iz Bečejskog udruženja mladih (BUM).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име