Meštani najmanjeg bečejskog sela Poljanice od nadležnih traže da se dogodine sanira preostali deo puta koji vodi iz sela prema Bečeju, kao i da se hitno unapredi kvalitet vodosnabdevanja postavljenjem prečistača za vodu.

Kako je deo puta prošle godine saniran, što je bio prioritet u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“, sada očekuju nastavak tih radova na preostalom delu puta.

Pored toga, na okruglom stolu povodom kreiranja budžeta za narednu godinu govorilo se i o unapređenju rada i nabavka novih sadržaja za Dom kulture, sanaciji dečjeg igrališta, proširenje javne rasvete i unapređenje kulturnih manifestacija i sadržaja.

Glasanje za  budžetske prioritete je moguće ovog vikenda 2. i 3. decembra putem sajta, dok u mesnoj zajednici direktno zaokruživanjem prioriteta na glasačkom listiću.

 

Пројекат „Јавни интерес у фокусу грађана општине Бечеј“ суфинансиран је из буџета општине Бечеј. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име