Dobrodošli u našu poljoprivrednu apoteku – vašeg pouzdanog partnera u svim poljoprivrednim projektima! Sa dve udobno smeštene lokacije, stojimo vam na raspolaganju kako biste imali pristup najkvalitetnijim proizvodima za vaše poljoprivredne potrebe.

  • Trg Bratstva i Jedinstva 14 u Bečeju
  • Doža Đerđa 8 u Bačkom Petrovom Selu

Bez obzira da li se bavite povrtarstvom, voćarstvom ili cvećarstvom, kod nas ćete pronaći najkvalitetnija semena prilagođena vašim specifičnim potrebama.

Obezbedite vašim biljkama esencijalne hranjive sastojke kroz našu selekciju visokokvalitetnih folijarnih đubriva. Osigurajte im pravilnu ishranu i rast u svakoj fazi razvoja, a za sve ljubitelje cveća obezbedili smo raznovrsnu opremu koja će vam pomoći u uzgoju i održavanju vašeg omiljenog bilja.

Zaštita biljaka je naš prioritet. U našem asortimanu imamo najefikasnije proizvode za zaštitu od bolesti, štetočina i korova.

Upotpunite vaš vrt sa našim elegantnim saksijama i praktičnim baštenskim crevima koja će vam olakšati zalivanje i održavanje biljaka.

Za zdravlje i dobro stanje vaših životinja nudimo raznovrsne vrste kvalitetne stočne hrane, prilagođene vrsti i specifičnim potrebama životinja, a za siguran i udoban rad na polju ili u bašti, nudimo širok izbor kvalitetnih đakova, gumene obuće i radnih cipela.

Naš stručni tim je uvek tu da vam pruži savete i preporuke kako biste postigli najbolje rezultate u vašim poljoprivrednim poduhvatima.

Posetite nas na jednoj od naših lokacija i prepustite da zajedno brinemo o vašim biljkama i životinjama – Vaš Agrotis!

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име