Ukoliko se suočavate sa bolovima u vratu, Tecar terapija koja vas očekuje u ambulanti Polomed će vam olakšati nelagodnosti kroz proces miorelaksacije tokom kog se povećava prokrvljenost tretirane regije i opuštaju bolne tačke.

Bol u vratu je nešto sa čime se susretne 4 od 5 osoba tokom svog života, a ova terapija je takođe pogodna i za bolna stanja u leđima, kolenu, za smanjivanje otoka i upalnih procesa, pa pacijent već posle prvog tretmana oseća blago poboljšanje. Tecar terapija je jedna od najsavremenijih metoda lečenja kod povreda zglobova, mišića, ligamenata, tetiva. Pored rehabilitujućih efekata Tekar terapija deluje krajnje opuštajuće i umirujuće na pacijanta, čineći je veoma prijatnom i relaksirajućom rehabilitacionom metodom.

Ujedno ima i širu primenu u tretmanima kod gonartroze, koksartroze, vratne i lumbalne spondiloze, hroničnih stanja, hronične lumboišijalgije, hronične cervikobrahijalgije, lumbalnog sindroma, cervikalnog sindroma, problemima sa perifrnom cirkulacijom, kao uvod u kineziterapiju i manuelnu terapiju.

Sala za Tecar terapiju

Tecar terapija je poznata i kao terapija dubokom toplotom i predstavlja lokalizovanu upotrebu visokofrekventnih radiotalasa koji omogućavaju direktno povećanje temperature odabranih dubokih tkiva. Tokom terapije pacijent oseća prijatnu toplotu u regiji delovanja agensa, a nakon tretmana oseća smanjenje ukupnih tegoba, olakšanu pokretljivost tretiranog telesnog segmenta, poboljšanu funkciju retiranih zglobova.

Kontraindikacije za primenu Tecar terapije odnose se na prisustvo aktivnih zapaljenskih i malignih procesa, trudnoću, lokalne metalne implante ili strana tela. Osobe sa ugrađenim PACE – MAKEROM ne smeju biti tretirane ovom terapijom. Osobe obolele od Multiple skleroze i Parkinsomizma treba da izbegavaju upotrebu ovog agensa osim u slučajevima kada im lekar odobri.

Bliže nam se i praznici, pa ukoliko i dalje ne znate šta da poklonite dragoj osobi, vaučer za opuštajuću Tecar terapiju je pravi izbor!

Kako navode iz ambulante Polomed, ne treba čekati da bol prođe sam od sebe, već se treba odmah obratiti svom lekaru.

Za dodatne informacije o terapiji, ali i za zakazivanje termina pozovite broj 021/69 10 288 ili 063/87 83 969, ili nas posetite na adresi Braće Tica 23/a.

Da vidite koje još terapije i tretmane pruža ambulanta Polomed, kliknite OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име