U hali sportskog centra u Bečeju već sedam dana ne mogu da se odvijaju sportske pripredbe niti treninzi jer je prošlog ponedeljka sa plafona pala jedna od pokretnih zavesa koja odvaja terene.

Kako smo saznali od Dejana Stanojeva, direktora Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Đorđe Predin Badža, zavesa bi trebalo da bude popravljena za nedelju dana, a to će koštati, prema predračunu, oko 9.700 evra.

Prema rečima direktora, Sportski centar nema taj novac, te će morati da proveri sa osiguravajućom kućom koliko bi iz tih izvora moglo da se pokrije, a koliko će iz drugih morati da nabavi.

Kako nam je rečeno, do sada se čekala ponuda za popravku zavese, koja, pored druge, nije na taj  način održava već 30 godina.

Na utakmici prošlog ponedeljka, gde je domaćin bio ovdašnji klub malog fudbala, ouči koje je zavesa pala, niko nije povređen. Bilo je samo pitanje vreman kada će se ovako nešto desiti, a Stanojev nam je rekao da će ovog puta obe zavese biti popravljene i da će to raditi firma koja ima atest.

Više u TV prilogu

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име