Do kraja meseca Zelena ulica u Bečeju, u dušini od skoro kilometar, dobiće trotoare, čija je vrednost oko osam miliona dinara.

Lokalna samouprava planira da nastavi sa uređenjem trotoara u centru Bečeja, pa bi još jedan deo Zelene ulice, od raskrsnice sa Novosadskom do raskrsnice sa Zoltana Čuke, takođe trebalo da bude popločan behatonom. U tom delu centralne bečejske ulice biće postavljeni novi kolski prilazi i parking mesta.

Prema najavama predsednika opštine Dragana Tošića, sanacija i postavljanje trotoara očekuje i Bačko Petrovo Selo, Bačko Gradište i Radičević, na mestima gde je, kako je rekao, najpotrebnije.

Jedna od frekvantnih bečejskih ulica, Novosadska, trebalo bi uskoro da bude u novom ruhu, što će značiti i povećanu bezbednost za učesnike u saobraćaju i pešake, budući da je jedan segmenat radova i poboljšanje javne rasvete. Vrednost ove investicije je, prema predviđenom, oko 75 miliona dinara, a od toga 50 miliona košta proširenje, a ostatak bi se utrošio na sanaciju javne rasvete. Kako je danas rečeno novinarima, novac za te potrebe će se tražiti preko konkursa od Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine.

Pogledajte TV prilog

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име