Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić i  Ivan Plazonić, direktor firme „Put-invest“ DOO PZP, Bački Petrovac, koja je nosilac radova konzorcijuma izvođača u kojem su i „Put-invest“ DOO za izvođenje građevinskih radova, Sremska Kamenica, „Energy pro“ DOO za trgovinu na veliko i malo, Novi Sad, DOO za proizvodnju i trgovinu „Intec“ Novi Sad i „Ekonomistelektro“ DOO Beočin, potpisali su danas 15. avgust, ugovor o rekonstrukciji pešačkog platoa na Trgu oslobođenja u Bečeju, navodi se u saopštenju lokalne samouprave.

Prema rečima predsednika opštine Bečej radovi na rekonstrukciji Pogače bi trebalo da počnu u septembru ove godine.

– Kao što sam i najavio na svečanoj sednici Skupštine opštine Bečej povodom Dana grada, rekonstrukcija trga će početi u septembru. Očekuje nas veliki posao na arhitektonsko-građevinskim radovima, hidro-mašinskim, elektro radovima, radovima na toplovodu i ozelenjavanju za koji smo spremni. Kada sve bude završeno, trg u centru grada će dobiti sasvim novu dimenziju i naravno mnogo lepši izgled nego što je sada. Novom izgledu i dimenziji Pogače treba dodati renoviranu zadužbinu Bogdana Dunđerskog i adaptaciju fasade Gradske kuće, zadužbine baronice Eufemije Jović i Gradskog pozorišta, koje je u planu da se uradi u narednom periodu, rekao je Tošić.

Ugovor o rekonstrukciji pešačkog platoa na Trgu oslobođenja  je vredan 111.155.167 dinara bez PDV-a. Rok za izvođenje radova je 210 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име