Praznici se kriju iza ćoška, dok se uskršnji zeka vešto krije u izlogu pet shopa Give Me Paw zajedno sa ostatkom družine!

Uz praznične igračke i šarene, vesele jaknice, ulepšajte ovo proleće i krenite u nove avanture sa vašim ljubimcima. Kako bi se opremili kvalitetno, pet shop Give Me Paw je za vas spremio raznovrsnu ponudu, koja nije tu samo za praznike, već za stalno!

Sve što jednom vlasniku i njegovom ljubimcu može zatrebati, čeka vas na adresi Gerberovih 1 gde možete pronaći sve od ogrlica, amova i povodaca, sklopivih bočica za šetnju, pa do raznih preparata koji će zaštititi šape vaših ljubimaca, kao i krzno.

Veoma je važno i da se ljubimci na vreme zaštite od buva, krpelja i komaraca, pa tako ovde možete pronaći i sve potrebne preparate sa kojima ćete uvek biti spremni!

Nakon duge šetnje, vreme je i za jelo, a ono postaje mnogo ukusnije uz našu ponudu. Raznovrsna hrana će zadovoljiti i ukus najprobirljivijih ljubimaca, a u ponudi vas čeka hrana za kuce i mace Taste of the Wild, Acanu, Trainer, Royal Canin, Monge, N&D, Gemon, Premil, Ciba, kao i mnoge druge vrste.

Kažu da zdravlje ulazi na usta, pa je zato kvalitetna hrana iz našeg pet shopa tu da obezbedi unos svih potrebnih sastojaka za kvalitetan razvoj i zdravlje.

Naravno, pored hrane i drugih proizvoda za pse, ovde možete pronaći i sve što vam je potrebno za mace, ptice, glodare, ribice, kornjače i sve druge prijatelje.

Cilj nam je ne samo da vaši ljubimci dobiju kvalitetnu negu, već da i vi, kao vlasnici, budete zadovoljni. Zato smo za vas kreirali karticu vernosti koja pruža različite pogodnosti prilikom sledeće kupovine! Kupovinom u minimalnom iznosu od 1000 dinara dobijate jednu šapicu, a skupljanjem istih ostvarujete popust od pet ili deset odsto, u zavisnosti od toga kako planirate svoje kupovine i kada želite da iskoristite popust.

Pozivamo vas da dovedete svoje ljubimce da zajedno odaberete proizvode, bez obzira na to koje su vrste, rase, porekla, naravi i raspoloženja. Pet shop Give Me Paw želi da svi budu voljeni i srećni.

Uzvratimo im beskrajnu ljubav koju nam pružaju, kvalitetnom negom i životom kakav zaslužuju. Očekujemo vas i vaše ljubimce u pet shopu Give Me Paw u Bečeju, Gerberovih 1.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име