Korisnici Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad, zajedno sa zaposlenima, pripremaju predstavu „Ispod nevidljivog kišobrana“ povodom godinu dana postojanja Dnevnog boravka.

Izvođenje predstave u Gradskom pozorištu Bečej ima dvostruki značaj. Osim što se predstavom obeležava godinu dana otkako radi Dnevni boravak, deca i mladi sa smetnjama u razvoju prvi put samostalno, na pozorišnim daskama, predstavljuju višeminutni program koji su uz podršku i osmislili.

Premijera predstave „Ispod nevidljivog kišobrana“ zakazana je za petak 20. septembar, od 18 sati. Ulaznica je dobrovoljni prilog koji će biti usmeren za poboljašanje uslova u dnevnom boravku, ali i za decu i mlade, korisnike te socijalne usluge pri centru za socijalni rad.

U programu učestvuju deca i mladi sa lakšim i težim mentalnim smetnjama, ali i deca iz siromašnih porodica. Vodeći se time da nema razlike među volonterima, Dnevni boravak će i u buduće raditi sa mladima koji imaju smetnje u razvoju.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име