Na godišnjoj sednici Skupštine Opšteg udruženja preduzetnika Bečej (OUP) u četvrtak 26. februara izabrani su novi članovi skupštine, kao i Izvršni odbor. Goranu Reliću ponovo je povereno mesto prvog čoveka udruženja.

Novi sastav Skupštine, koja broji 21 člana, izgleda ovako: Elektro Nađ, Bard, Sitograf, Sistem bilbordi, Salon lepote Nefertiti, Restoran Sport 4, Klub 4, Kamen promet, Trend, Pap agencija, Pap term, Rebus, RR servis, agencija Kovač B, Božoki automehaničar, Rolometal, Eurogarden, Parsol, Pepito, Mali lovac i Staklovar.

Uoči izbora članova Skupštine i imenovanja predsednika oformljeno je Radno predsedništvo, čiji su članovi Šandor Nađ i Dalibor Prodanović, dok je zapisnik na ovoj sednici vodio Aleksandar Đekić. Pored toga, imenovan je i Izvršni odbor, a čine ga firme: Elektro Nađ, Sistem bilbordi, Salon Nefertiti, Restoran Sport 4, Kamen promet i Trend. Goran Relić je predstavio Izveštaj o radu, a finansijski izveštaj predstavnica Kovač B agencije koja vodi knjigovodstvo za udruženje.

Skupštini je prisustvovao i član Opštinskog veća zadužen za privredu Dragan Kovačev. On je rekao da postojanje udruženja ovakvog tipa dobija danas mnogo veći smisao, u odnosu na ranije. Iako ingerencije nisu velike, ako se i deo ostvari, kako je Kovačev kazao, to će mnogo pomoći preduzetnicima u Bečeju. Član Veća je istakao da će se iz lokalne samouprave iznaći sredstva, najverovatnije nakon rebalansa, kojima će se pomoći aktivnosti iz Plana rada OUP-a.

– Kada rukovodstvo konkretizuje Plan, valjalo bi da se sastanemo i da napravimo strategiju kako bismo utvrdili koje od akcija možemo da pomognemo, jer je to neophodno kako bi se postigli ozbiljniji rezultati, naveo je Dragan Kovačev i ponudio logističku pomoć Odeljenja za privredu i svoju, kao resornog člana Veća.

 

Na sednici Izvršnog odbora održanoj 4. marta izabrani su potpredsednik Udruženja Šandor Nađ, a novi sekretar je Aleksandar Đekić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име