milivoj vrebalov

Policija je privela potpredsednika Skupštine Vojvodine i člana Predsedništva Demokratske stranke Milivoja Vrebalova. U DS-u kažu ne znaju za šta se Vrebalov tereti, i dodali da će više informacija imati kasnije večeras.

 

Vrebalov je za potpredsednika Skupštine Vojvodine izabran 2012. godine.

On je 2004. izabran za odbornika u Skupštini Opštine Novi Bečej ispred Grupe građana, da bi 2005. godine pristupio DS-u. Na izborima 2006. ispred LDP izabran je za predsednika Opštine Novi Bečej, kao i 2008. i 2012. godine. Za pokrajinskog poslanika izabran je 2008, i 2012. za pokrajinskog poslanika i potpredsednika u Skupštini AP Vojvodine.

Marta 2013. godine ponovo pristupa demokratama. Tokom 2014. mediji su više puta spekulisali da je Vrebalov trebalo da pređe u SDP Rasima Ljajića, ali od toga nije bilo ništa. Inače, Vrebalov je došao u žižu javnosti 2013. godine kada se na Jutjubu pojavio snimak na kom nepoznatom sagovorniku preti smrću. Podsetimo, krajem decembra iz pritvora je pušten poslanik vojvođanskog parlamenta, iz redova demokrata, Borislav Novaković, nakon što mu je istekao pritvor od 30 dana.

 

Izvor: Radio 021

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име