Potisje obaveštava da u sklopu velikog prolećnog čišćenja i ulepšavanja naseljenih mesta opštine Bečej organizuje sakupljanje i odvoženje kabastog otpada u periodu od 22. do 29. aprila.

 

 

Dotrajale aparate za domaćinstva, nameštaj, delove sanitarne opreme, stvari koje više ne upotrebljavaju i druge nepotrebne predmete, osim građevinskog otpada, građani treba da iznesu ispred stambenih objekata.

Sakupljanje i odvoženje kabastog otpada sa teritorije naseljenih mesta opštine Bečej obavljaće se prema uobičajenim redu koji važi za odvoženje komunalnog otpada po sledećem rasporedu:

– U Radičeviću i Poljanici – 22. april (utorak)

– U Bečeju od 23. do 25. april (sreda, četvrtak, petak)

– U Bačkom Petrovom Selu – 28. april (ponedeljak)

– U Bačkom Gradištu, Mileševu, Drljanu – 29. april (utorak)

Kabasti otpad treba izneti do 6.30 sati ujutro označenim danima. Otpad koji će se kasnije izneti, radnici Potisja nisu u mogućnosti da odvezu, navode iz tog preduzeća.

Potisje Bečej takođe obaveštava građane na teritoriji opštine Bečej, da će u toku praznika katoličkog i pravoslavnog Uskrsa (u petak i ponedeljak) redovno iznositi komunalni otpad prema uobičajenom redu vožnje, a pružanje usluge iznošenja smeća 1. i 2. maja privremeno obustavljaju. Iz tog preduzeća mole građane, preduzetnike i vlasnike ugostiteljskih objekata da tim danima ne iznose komunalni otpad pred svoje objekte na odvoženje. Odvoženje smeća će se ponovo redovno nastaviti sledeće nedelje prema uobičajenom redu vožnje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име