Arhivska fotografija | Dom zdravlja Bečej

Zbog  bolesti  jednog  specijaliste  interniste, Internistička  služba Doma zdravlja Bečej  radi samo pre podne, obaveštavaju iz te zdravstvene ustanove.

Pacijente, koji su zakazani u poslepodnevnim terminima, na brojeve telefona koje su dali za kontakt, o otkazivanju termina i zakazivanju novog termina obavestile su medicinske sestre.

Iz Doma zdravlja napominju da je moguće da neki pacijenti nisu bili dostupni na telefonski kontakt koji su dali, te zbog toga nisu obavešteni.

Pored toga, specijalista fizijatar do daljnjeg će raditi svim danima pre podne, a četvrtkom popodne, umesto, kako je bilo do sada, sredom popodne, zbog  stručnog usavršavanja doktorice.

-Zbog činjenice da u Dom zdravlja  stiže novi RTG aparat (rendgen), koji je donirala  Uprava  za kapitalna  ulaganja  Vojvodine,  sva  RTG  snimanja  biće  otkazana  u periodu od  21. do 29. septembra, a  za te pacijente su već dati novi termini, sem  u nekoliko  slučajeva, kada  broj telefona,  koji je dao pacijent nije u  funkciji iz bilo kog  razloga, na  šta mi ne  možemo uticati, navodi se u obaveštenju bečejskog Doma zdravlja.

U međuvremenu, samo će pojedina snimanja ekstremiteta moći biti učinjena na RTG aparatu koji se nalazi u ATD (Anti – tuberkulozni dispanzer), jer su mogućnosti tog RTG  vrlo ograničene  zbog  dotrajalosti aparata.  Inače, CT aparat u Vrbasu trenutno ne radi.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име