-Otklonimo pet plišanih vaspitnih modela, ispoštujmo zakon o porodici, izbacivši fizičku i verbalnu prisilu iz vaspitanja. Dresuri čoveka je došao kraj. Konačno počnimo da vas-pitavamo, da „pitamo“ (hranimo) decu ljubavlju, navodi autorka „Porodičnog bukvara“ Milica Novković.

 „Porodični bukvar“, u kom se između ostalog daje odgovor na pitanje šta je to stvaralačko vaspitanje, biće promovisan ove nedelje u Bečeju, a roditelji i nastavnici mogu sa njim da se upoznaju u obrazovnim ustanovama, dok će za šire građanstvo promocija biti održana u petak u 18 sati u Gradskom pozorištu Bečej.

U OŠ „Zdravko Gložanski“ nastavničko veće sa „Porodičnim bukvarom“ upoznaje se danas od 12, dok će od 18 sati tu priliku imati roditelji. U utorak je ovim povodom susret u Gimnaziji, za roditelje i nastavnike, od 12.30, do će u Vrtiću „Garfild“ zainteresovani moći da se sa ovim štivom upoznaju od 18 sati. Ekonomsko – trgovinska škola je mesto promocije u 17 sati u sredu, četvrtak OŠ „Sever Đurkić“ u 17 sati, sa roditeljima, u 18 sa nastavnicima. Poslednji dan predstavljanja bukvara u Bečeju, petak, u Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“ u 14.30, i završnica gostovanja „Porodičnog bukvara“ je u 18 sati u pozorištu.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име