U ŽarVel vet-pet centru vas uvek očekuju razna iznenađenja i popusti, kao i ljubazno osoblje koje je tu da vam pomogne da pronađete pravi proizvod za vaše ljubimce.

Velik izbor hrane i opreme odgovoriće na svačije želje i potrebe, i sigurno ulepšati svakodnevnicu vaših ljubimaca. Od najrazličitijih amova, povodaca i ogrlica, pa sve do svih potrebnih preparata koji su tu da neguju vaše ljubimce, ovaj pet centar ima sve.

Deo razvnovrsne ponude prenosimo vam u ovom tekstu, a svakako ste dobrodošli da istražite ponudu i lično na adresi Glavna 15 u Bečeju.

Inače, veterinarska ordinacija ŽarVel pruža svoje kvalitetne usluge još od 2007. godine i nastoji da vlasnicima, a pre svega ljubimcima, olakša pristupačnost usluga, te zato, pored svih vrsta veterinarskih usluga nude i široku ponudu hrane, opreme i kozmetike, a od nedavno je njihov pet shop dobio i novi prostor.

Svojim radom, pokazali su da se usluge vrhunskog kvaliteta, kao i najkvalitetnija ishrana, oprema i kozmetika, mogu pronaći i u malim sredinama.

Celokupna ponuda čeka vas na adresi Glavna 15, ali i na Instagram i Facebook stranici gde možete i saznati koji su aktuelni popusti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име