Restoran Panorama i Video studio King organizuju Izložbu venčanja u nedelju 13. aprila. Tada će na jednom mestu biti predstavljeno sve ono neophodno za taj važan dan u životu svakog čoveka.

Osim venčanica, u Panorami će biti izloženi i dekorativni predmeti, a predstaviće se poslastičari sa delikatesima, te zlatari, kao i fotografi, snimatelji. Poznata umetnica, šminkerka Emeše Bačkai, sa svojim i sa bečejskim Nefertiti bjuti timom, ulepšavaće modele, dok će salon „S“, kako su organizatori najavili, prateći svetske trendove, uskladiti svečane frizure i haljine.

Sve to prethodiće pravoj reviji venčanica koja će biti finiš manifestacije. Događaj počinje u 10 sati, a do 16 sati tim za lepotu će pred publikom pripremati modele koji će na reviji poneti kreacije modnih studija. Pored bogatog izbora venčanica, biće predstavljene i svečane haljine. Osim toga, posetioce očekuje i propratni, zabavni, program. Prema rečima organizatorki Fabiole Erdeg i Imelde Greguš, ovu izložbu planirale su duže vreme. Iako je jesen možda najidealnije godišnje doba za ovakve manifestacije, i ovaj će aprilski, prolećni, termin sigurno biti adekvatan. Mesta za izlagače ima još, a prijave traju do 7. aprila. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na 069/104-45-65, 069/577-03-80.

Ulaz na izložbu je besplatan.

 

Foto: www.jlmcouture.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име