Možda trenutno najpopularnija umetnica šminkanja na ovim prostorima Emeše Bačkai, zajedno sa „Nefertiti bjuti timom“, priređuju paradu šminke 5. aprila u Bečeju u restoranu Panorama. Pet kandidatkinja koje na kastingu bude odabrao organizator imaće mogućnost da ih na licu mesta transformiše „tim za lepotu“.

 

 

Biće to nešto novo, a samim tim i nesvakidašnje za nas i našu okolinu, kaže Tijana Spajić iz „Nefertiti bjuti tima“.

– Kanditkinje koje odaberemo, dobiće pravi „mejkover“ pred publikom, i to u roku od dva sata. Osim šminkanja, planiramo je i da našim modelima profesionalni frizer Timar Apro oblikuje kosu, a sve to upotpunićemo garderobom koju smo obezbedili uz pomoć butika „Top fešn“. Pozivamo devojke koje vole da se šminkaju, poziraju i da se fotografišu, da se pošalju svoju fotografiju i kontakt porukom na društvenoj mreži „fejsbuk“ na link Nefertiti Beauty Bečej do kraja nedelje na naš kasting. U svakom slučaju, biće to nešto nesvakidašnje za nas i našu okolinu, kaže Tijana Spajić.

Na prvoj bečejskoj Paradi šminke biće promovisani i kvalitetni proizvodi iz palete dekorativne kozmetike. Pored toga, predviđen je i interesantni propratni program, ali bi, kako navode organizatori, nešto ipak valjalo ostaviti kao iznenađenje.

Program parade počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Emeše Bačkai i njen tim borave u Bečeju i krajem maja

– Zbog velikog interesovanja, Emeše i „Nefertiti bjuti tim“ ulepšavaće maturantkinje krajem maja. Pored toga, organizujemo i kurseve šminkanja, a prijave ćemo primati i na paradi šminke. Na kursevima možete naučiti različite načine šminkanja sopstvenog lica: dnevno i večernje šminkanje, šminkanje za posebne prilike, za venčanja, za modne revije… Koristimo profesionalne proizvode Atelier Paris i Paris Berlin, koje možete i poručiti, objasnila je Spajić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име