Kako bi u svakoj mesnoj zajednici na teritoriji opštine Bečej u narednom periodu bila sanirana i obnovljena bar po jedna ulica, lokalna samouprava je izdvojila još 17 miliona dinara koliko su koštali radovi u delu Svetozara Miletića od Zmaj Jovine do Uroša Predića u Bečeju, u delu Ive Lole Ribara koja povezuuje Mileševo – Drljan i celoj Proleterskoj ulici u Radičeviću.

Predsednik opštine Bečej Vuk Radojević je obišao tim povodom Radičević.

U Bečeju je obnovljena ulica Svetozara Miletića u delu od Zmaj Jovine do Uroša Predića u dužini od 185 metara i širine tri metra. Iste širine, a dužine više od kilometar obnovljena je ulica Ivo Lole Ribara u Drljanu. Radovi na Proleterskoj ulici u Radičeviću odnose se na širinu od četiri metra i dužinu od 730 metara. Trideset metara ulice prvi put je asfaltirano.

Paralelno sa ovim radovima, opština Bečej će u postupku javne nabavke vredne oko 73 miliona dinara, angažovati izvođače radova za četiri ulice u četiri mesne zajednice.

-Očekujemo završetak javne nabavke tokom iduće nedelje, izbor najboljeg ponuđača i da krenemo sa radovima. Time će asfaltiranje sedam ulica ukupno koštati oko 90 miliona dinara. Dakle, preostalo da se obnove još četiri ulice, jedna u Bačkom Gradištu, jedna u Bačkom Petrovom Selu, jedna u Prvoj mesnoj zajednici i jedna u Trećoj mesnoj zajednici, rekao je Vuk Radojević, predsednik opštine Bečej.

Predviđeno je da će u roku od mesec i po dana biti obnovljena ulica Šipoš Janoša u Bačkom Petrovom Selu u dužini od 600 metara, u Bečeju Sinđelićeva u dužini od 350 metara, Proleterska od Udarničke do Hunjadi Janoša u dužini od 250, kao i Svetozara Markovića u Bačkom Gradištu u dužini od 1.060 metara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име