Na sajmu turizma u Moskvi koji je nedavno završen u prestonici Rusije, u okviru štanda Srbije, svoje potencijale predstavila je i opština Bečej.

Delegaciju najveće potiske opštine predvodili su Vuk Radojević, predsednik opštine Bečej i Tamara Ivanišević, zamenica predsednika opštine. Oni su sa Gordanom Džigurski, direktorkom Turističke organizacije Bečej, tokom tri dana, imali mnogo sastanaka sa zvaničnicima Rusije, biznismenima iz ove zemlje, ali i preduzetnicima iz Srbije i Crne Gore koji posluju na ruskom tržištu.

Pored lovnog turizma, pogotovo na pernatu divljač, odlazak na sajam u Moskvu je iskorišćen i da se ruskim biznismenima ponudi ulaganje u PIK Bečej, projekat izgradnje komercijalne banje, ali i druge mogućnosti ulaganja u opštinu Bečej.

Radojević i Ivaniševićeva su posebno apostrofirali gostoprimstvo, predusetljivost i sastanke sa prof. dr Slavenkom Terzićem, ambasadorom Srbije u Rusiji i susret sa Rasimom Ljajićem, potpredsednikom vlade i ministrom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име