Radnici DTV VDP „Srednja Bačka“ Bečej privode kraju radove na sanaciji cevnog propusta u Lovačkoj. Danas je mehanizacijom rađeno na izmuljavanju kanalića, a to bi, ujedno, trebalo da označi i kraj radova na rekonstrukciji mostića kod fudbalskog stadiona.

 

 

Prema rečima direktora Direkcije za izgradnju Bečej Gorana Matića mulj je napravio probleme, jer ga je, iako je kanal čišćen prošle godine, ipak bilo više nego što se očekivalo.

– Potrudićemo se da postavimo i ogradu kakva je stavljena i u Radivoja Simića, izjavio je Matić. Ugovorena vrednost radova, prema podacima sa portala javnih nabavki, iznosi 498.994 dinara bez PDV. Podsetimo da su nadležni prvobitno postavljili signalizacija koja je ukazivala na oštećena na ovom delu, a koja je nedugo zatim nađena u kanalu.

Krpljenje udarnih rupa treba da počne ove sedmice

Kako je Matić rekao, prošle nedelje je nedelje potpisan ugovor sa preduzećem „Vojvodinaput – Bačka put“, koje je sa ponudom od 1.833.800 dinara odabrano u postupku javne nabavke. Za sanaciju rupa na saobraćajnicama opštine biće potrebno oko 260 tona asfaltne mase.

– Detaljnim pregledom ulica utvrdili smo da je rupa na putevima manje u odnosu na prošlu godinu. Akcenat je stavljen na industrijski deo, na takozvani „Sojarski put“ koji je u lošem stanju, a radiće se i naseljena mesta, naveo je direktor Goran Matić.

Kome će ove sezone biti poveren posao „zimske službe“ trebalo bi da bude poznato već sutra (1. septembar) za kada je otvaranje ponuda u postupku javne nabavke zakazano.

 

Foto: U toku rekonstrukcije

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име