Goranski park u Bečeju konačno je dobio javnu rasvetu. U bečejskoj oazi kraj Tise postavljeno je dvadeset i devet stubova sa LED svetiljkama.

Od toga je 17 stubova sa jednom svetiljkom, deset stubova sa dve i dva stuba sa tri. Sve LED svetiljke jačine su 30 vati. Deo novca, oko 4.000.000 dinara je obezbeđen iz budžeta opštine Bečej, dok je preostali deo, budući da investicija košta oko 5.300.000 dinara, finansirao pokrajinski sekretarijat.

Nažalost, žrtve vandalskog ponašanja bila su dva stuba i to dok je postavljanje kandelabara bilo u toku.

Šteta koja je nastala iznosi oko 200.000 dinara. Predsednik opštine Bečej Vuk Radojević apeluje na građane da se prema javnoj svojini ponašaju na odgovarajući način.
Nakon radova zemlja koja je iskopana ostavljena je nasuta preko električnih vodova, kako smo saznali, izvođač radova je to uradio sa namerom.

Uskoro bi u Goranskom parku trebalo da se izgradi trim staza, zahvaljujući projektu Kancelarije za mlade opštine Bečej. Pored toga, proširiće se i staza zdravlja koja je takođe prošle godine izgrađena. Valja podsetiti i na to da je lane uvedena voda, kao i da je rekonstruisan sanitarni čvor.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име