Veliki izbor hrane i opreme koji možete pronaći u ŽarVel vet-pet centru je tu da odgovori na svačije želje i potrebe, pa tako na jednom mestu možete pronaći sve od amova, povodaca i ogrlica, pa do najrazličitijih preparata za negu ljubimaca.

Pored raznovrsne ponude, u ovom pet centru vas svake nedelje očekuju i razna iznenađenja i popusti, a ne zaboravimo i na ljubazno osoblje koje je tu da vam pomogne da pronađete pravi proizvod za vaše ljubimce.

Deo raznovrsne ponude možete pogledati u ovom tekstu, a svakako ste dobrodošli da istražite ponudu i lično sa vašim ljubimcima na adresi Glavna 15 u Bečeju.

Inače, veterinarska ordinacija ŽarVel pruža svoje kvalitetne usluge još od 2007. godine i nastoji da vlasnicima, a pre svega ljubimcima, olakša pristupačnost usluga, te zato, pored svih vrsta veterinarskih usluga nude i široku ponudu hrane, opreme i kozmetike, a od nedavno je njihov pet shop dobio i novi prostor.

Svojim radom, pokazali su da se usluge vrhunskog kvaliteta, kao i najkvalitetnija ishrana, oprema i kozmetika, mogu pronaći i u malim sredinama.

Celokupna ponuda čeka vas na adresi Glavna 15, ali i na Instagram i Facebook stranici gde možete i ispratiti aktuelne popuste.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име