Potpredsednik Skupštine Vojvodine Milivoj Vrebalov, vršilac dužnosti direktora Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković, i pokrajinski poslanik iz Bečeja Slobodan Zlokolica, zajedno sa članom Opštinskog veća zaduženima za sport, omladinu i turizam Miomirom Jelenićem, obišli su 27. novembra radove na fiskulturnoj sali u školi „Petefi Šandor“ i na fudbalskom stadionu, koji se finansiraju novcem pokrajine.

 

Sanacija i rekonstrukcija Gradskog stadiona započeta je 19. novembra, vrednost investicije je oko tri miliona Fond je obezbedio 2,4 miliona dinara, a lokalna samouprava učestvuje sa 600.000 dinara.

Izvođač radova je firma „Čiv-Grasiokomerc“ iz Novog Sada koja posao treba da završi u roku od 60 kalendarskih dana. Što se tiče sale za fiskulturu u školi „Petefi Šandor“, koja se takođe finansira sredstvima pokrajine, u toku je treća faza gradnje koja je započeta krajem oktobra i treba da bude okončana u roku od 30 dana.

V. d. direktora Fonda za kapitalna ulaganja Nebojša Malenković je rekao da je zadovoljan kako teku radovi i da će Fond prilikom kreiranja budžeta za narednu godinu među prioritete uvrstiti završetak sale u školi „Petefi Šandor“ i nastojati da obezbedi novac za preostale poslove, reč je o 10 miliona dinara za završetak građevinskih radova i o oko 7,5 miliona dinara za opremanje sale.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име