Resurs centar za organizacije civilnog društva, u saradnji sa Partnerima za demokratske promene Srbija, u četvrtak, 7. novembra, organizuje info sesiju o izmenama u novom Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti koji je počeo da se primenjuje od 21. avgusta ove godine.

Koje obaveze imaju udruženja kao rukovaoci podacima o ličnosti? Koja pravila moraju da poštuju prilikom obrade podataka o zaposlenima i/ili korisnicima? Kako se ostvaruju i štite prava po novom Zakonu? Kako udruženja treba da usklade svoje radne procese sa novim zakonskim pravilma? O ovim i drugim novinama koje Zakon o zaštiti podataka o ličnosti donosi pričaće Ana Toskić i Uroš Mišljenović iz Partnera za demokratske promene.

Info sesija počinje u 15 sati u biblioteci Kuće ljudskih prava i demokratije u Beogradu, a prisustvo na info sesiji svi zainteresovani mogu potvrditi do 5. novembra OVDE.

Za prvih 15 predstavika/ca organizacija civilnog društva van Beograda putni troškovi biće nadoknađeni u visini povratne autobuske karte, za šta je potrebno priložiti kartu ili potvrdu o ceni iste, pišu organizatori.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име