Rođendaonica Makao u Bečeju je, kako joj i samo ime kaže, prostor za proslavu dečijih rođendana, al je i mnogo više od toga!

Osim što možete iznajmiti prostor za rođendan vašeg mališana, nudimo vam i uslugu organizovanja rođendana uz postavljanje „slatkog stola“ za decu, animatore, dodatne dekoracije i drugi parti program! Nemamo penjalice, lavirinte, tobogane, tako da roditelji mogu da budu bezbrižni dok se njihova deca igraju.

Rođendaonica obiluje velikim brojem igračaka koje su, između ostalog, podeljene po tematskim celinama (set za kuvara, poslastičara, vatrogasca, prodavca, majstora, muzičara, itd.), te se deca satima mogu igrati takozvane igre uloga, ali i mnogih drugih igara! Rođendaonica se izdaje kao već dekorisana za dečiji rođendan, što roditeljima smanjuje trošak za dodatnu dekoraciju!

Ujedno organizujemo i kreativne radionice za decu uzrasta od 3 do 8 godina, svakog radnog dana od 16 do 17.30 sati, pa na ovaj način pružamo priliku roditeljima da organizuju svoje popodnevne obaveze tako da nama mogu poveriti decu na čuvanje.

Klinci i klinceze će za to vreme imati priliku da se bave kreativnim radom, igraju društvene igre, eksperimentišu i takmiče se u kvizu, i još mnogo toga, a radionice vode prosvetna radnica Sanja Trivunović i vaspitačica Nataša Prodanov. Savetujemo roditeljima da nam se, zbog ograničenog broja dece na radionicama, uvek prvo najave telefonom i provere ima li slobodnih mesta.

Nova usluga rođendaonice Makao jeste iznajmljivanje prostora za privatnu igru i druženje! U toku radnog dana, u prepodnevnim satima, pa sve do 15 časova, možete iznajmiti naš prostor kako biste doveli svoju decu da se igraju, bez da im neko drugi remeti igru i ulazi u lokal.

Rođendaonica Makao nalazi se u Bečeju, u ulici Glavna 7, na spratu! Čekamo vas!

062/8309444 (Sanja Trivunović)

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име